Professionele vertaaldiensten voor de overheid - Vertaalbureau Ecrivus International

Vertaaldiensten voor de overheid

                                          ...van topkwaliteit

| Sitemap | Persberichten | Resources | Privacy Policy | Contact |  

© 2016 Copyright op Website & Inhoud  - Tolk- en vertaalbureau Ecrivus International

Vraag nu uw GRATIS OFFERTE aan of bel naar 0031(0)43-365-5801 of naar +44(0)20-8133-8021 vanuit het VK.

Professional Government Translation Services - Translation Company Ecrivus International

Professionele Vertaaldiensten voor de Overheid

Vertaaldiensten voor de Overheid van vertaalbureau Ecrivus Int.

Onze wereld wordt steeds kleiner, en overheden wereldwijd hebben behoefte aan Professionele Vertaaldiensten. Deze overheden kunnen nu de multiculturele bevolking bereiken met behulp van vertaalbureau Ecrivus International. Of u nu één document of een geheel project wilt laten vertalen, vertaalbureau Ecrivus International is ideaal georganiseerd om te voorzien in uw behoeften.  

Vertaalbureau Ecrivus International stelt u in staat de taal te spreken van iedere overheidsinstelling ter wereld. Wij kunnen de boodschap van uw organisatie vertalen in meer dan 200 talen! Onze vertalers hebben een bewezen ervaring en vakkennis, hetgeen essentieel is bij het vertalen van teksten voor de overheid. Deze accurate, professionele vertalers  hebben niet alleen een grondige vakkennis, maar bieden tevens de perfecte oplossing voor uw overheidsvertalingen. Allemaal werken ze volgens een persoonlijk stappenplan, bestaande uit 10 essentiële fases gedurende een vertaalproces.

Kwaliteitsgarantie in 10 stappen

 

1.   Uw vertaling voor de overheid wordt accuraat geanalyseerd

2.   Er wordt een gedetailleerde planning uitgestippeld voor uw vertaling

3.   Uw tekst of project zal worden toegekend aan een vakkundig overheidsvertaler

4.   Er wordt een terminologie database aangemaakt voor uw vertaling

5.   Er wordt een CAT-tool uitgekozen, die een belangrijke rol zal spelen tijdens het vertaalproces

6.   Uw overheidsvertaling wordt vertaald

7.   Gedurende het vertaalproces vindt er constante kwaliteitscontrole plaats

8.   Uw marketing vertaling wordt naar het geschikte bestandstype geconverteerd (DTP)

9.   De negende stap binnen ons Kwaliteitsgarantieplan is een tweede revisie van uw vertaling voor de overheid uitgevoerd door een moedertaalspreker

10. En tenslotte, de laatste stap, de Definitieve Kwaliteitscontrole voor uw vertaling

 

Wat wilt u nog meer?

Vertaaldiensten voor de Overheid -  Vertaaltools van Vertaalbureau Ecrivus International

Vertaalgeheugen (TM)
Een Vertaalgeheugen is een technologie waarbij het mogelijk is eerder uitgevoerde vertalingen opnieuw toe te passen. Hoewel Vertaaltools geen vervanging zijn voor menselijke vertalers, zijn ze een belangrijke schakel om zowel de consistentie te garanderen als de efficiëntie te vergroten. Vertalingen die reeds door menselijke vertalers zijn geproduceerd worden door Vertaalgeheugens opgeslagen en bewaard en later opnieuw toegepast. Bovendien helpt een Vertaalgeheugen de kwaliteit van uw vertalingen te vergroten en de levertijd aanzienlijk te versnellen. Tevens werkt een Vertaalgeheugen kostenbesparend, aangezien elk segment in uw vertaling slechts eenmalig dient te worden vertaald.

Termenlijsten/Glossaria
Een termenlijst bevat een lijst met termen en definities afkomstig uit een bepaald vakgebied. Een bilinguïstisch glossarium, oftewel een tweetalige woordenlijst, bevat een lijst met termen in één taal, die in een tweede vreemde taal worden toegelicht of worden uitgelegd door synoniemen in een andere taal. Ook het gebruik van glossaria is zeer belangrijk, aangezien hierdoor de consistentie en het correcte gebruik van termen gedurende het gehele vertaalproces worden verbeterd.


Privacy en service

Bij vertaalbureau Ecrivus International hechten we veel waarde aan uw privacy. Wij verzekeren u dat al uw documenten, projecten en e-mails onder strikte privacy-richtlijnen worden behandeld. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u met een gerust gevoel gebruik kunt maken van onze diensten en website. In onze Privacy Policy wordt uitgelegd welke informatie we verzamelen, hoe we deze informatie beschermen, en welke keuzes u heeft over hoe deze informatie wordt gebruikt. Wij verzoeken u onze Privacy Policy te downloaden, zodat u precies begrijpt hoe wij uw privacy beschermen, en welke mogelijkheden er hierin zijn. Het hoge niveau waarmee wij onze diensten aanbieden zorgt ervoor dat wij veel klanten hebben die ons volledig vertrouwen met hun projecten en persoonlijke informatie. Daarom komen klanten keer op keer bij ons terug.


Ecrivus International… Voor al uw Nationale vertalingen voor de overheid, Politieke vertalingen voor de overheid, Internationale organisatie vertalingen voor de overheid, Politiek commentaar vertalingen voor de overheid, Sociaal beleid vertalingen voor de overheid, Energie en milieu vertalingen voor de overheid, Immigratiebeleid vertalingen voor de overheid, Burgerlijk en minderheidsrechten vertalingen voor de overheid, Gezondheid en onderwijs vertalingen voor de overheid, Stedelijke planning vertalingen voor de overheid, Toerisme en cultuur vertalingen voor de overheid, Economie en financiën vertalingen voor de overheid, en nog veel meer!


Professionele vertalingen door gekwalificeerde vertalers

Vertaaldiensten van topkwaliteit in meer dan 200 talen met een hoogwaardig programma voor kwaliteitsbeheer


Tolkdiensten

Waar ter wereld u zich ook bevindt, vertaalbureau Ecrivus International kan professionele tolkdiensten leveren voor elke gelegenheid


Copywriting (Tekstschrijven) door Professionals

Krachtige teksten maken een enorm verschil. Lees hoe onze copywriting diensten u kunnen helpen met het bereiken van nieuwe doelen

Vertalingen in meer dan 200 talen!Alle talen...

Arabisch

Chinees

Nederlands

Engels

Frans

Duits

Grieks

Hebreeuws

Italiaans

Japans

Latijns

Portugees

Russisch

Spaans


Ecrivus International

           ...connecting worlds

E-mail NL:  info [at] ecrivus.nl

E-mail BE: info [at] ecrivus.be

Tel:    +31(0)43-365-5801 (NL)
Tel:  +44(0)20-8133-8021 (VK)

Fax:   +31(0)43-365-5802 (NL)
Mailen?                   Klik hier
Terugbellen?           Klik hier

Contact