Professioneel Vertaalbureau - Vertaalbureau Ecrivus International

| Sitemap | Persberichten | Resources | Privacy Policy | Contact |  

© 2016 Copyright op Website & Inhoud  - Tolk- en vertaalbureau Ecrivus International

Transparantie

                         ...van A tot Z

Vraag nu uw GRATIS OFFERTE aan of bel naar 0031(0)43-365-5801 of naar +44(0)20-8133-8021 vanuit het VK.

Professional Translation Services Company - Ecrivus International

Ecrivus International

           ...connecting worlds

E-mail NL:  info [at] ecrivus.nl

E-mail BE: info [at] ecrivus.be

Tel:    +31(0)43-365-5801 (NL)
Tel:  +44(0)20-8133-8021 (VK)

Fax:   +31(0)43-365-5802 (NL)
Mailen?                   Klik hier
Terugbellen?           Klik hier

Contact

Ecrivus International is een vertaalbureau en tolkbureau voor alle talen. Wij vertalen alle soorten documenten - waaronder websites, handleidingen, e-mails, brieven, boeken en tijdschriften - in elke taal.

 

Hoe doen we dit?

Het Team van ons vertaalbureau bestaat uit meer dan 10.000 specialisten over de hele wereld, die zich elke dag opnieuw fulltime inzetten om u de best mogelijke kwaliteit te garanderen. Deze taalexperts zijn daarvoor speciaal opgeleid en hebben reeds de nodige successen geboekt. Samen met hun kunnen wij u de kwaliteit, ervaring, flexibiliteit en scherpe tarieven bieden, die u van een professioneel vertaalbureau mag verwachten.

 

Ecrivus International is niet zomaar een vertaalbureau. Als professioneel vertaalbureau werken wij uitsluitend met de meest gekwalificeerde en ervaren vertalers en tolken wereldwijd.

 

Iedere vertaler en tolk sluit met ons een waterdicht contract af, waaronder een geheimhoudingsverklaring. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw privacy en/of gevoelige informatie. Kortom, een vertaalbureau waarop u voor 100% kunt vertrouwen.

Een van de andere sterke kanten van ons vertaalbureau is onze toegankelijkheid. Met
Sales Agents in vrijwel elk land, kunnen wij overal ter wereld onze expertise inzetten om aan uw wensen tegemoet te komen.

Professionele vertalingen door gekwalificeerde vertalers

Vertaaldiensten van topkwaliteit in meer dan 200 talen met een hoogwaardig programma voor kwaliteitsbeheer


Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Indien u diensten levert met betrekking tot talen, is het wellicht het overwegen waard het sollicitatieformulier in te vullen op onze website! Eenvoudig, gratis en slechts 5 minuten tijd.


Ecrivus International… Voor al uw Technische Vertalingen, Financiële Vertalingen, Juridische Vertalingen, Medische Vertalingen, Website Vertalingen, Games & Casino Vertalingen, Marketing Vertalingen, Overheidsvertalingen, Document Vertalingen, Toeristische Vertalingen, Tattoo Vertalingen, Voedingsmiddelen Vertalingen, Proeflezen, Consecutief Tolken , Simultaan Tolken, Fluister tolken (Chuchotage), Ad hoc Tolken, Copywriting Projecten, Lokalisatie Projecten, DeskTop Publishing Projecten, Voice-over Projecten, Transcriptie Projecten.

Over ons tolk- en vertaalbureau

Onze Nederlandse en Belgische vestiging is gelegen binnen het complex van Maastricht Aachen Airport (Maastricht-Airport). Ons kantoor is eenvoudig te bereiken via autosnelweg A2, diverse buslijnen en internationale vliegverbindingen. Bij bezoek bieden wij u een gratis parkeergelegenheid op de hoofdparkeerplaats van het vliegveldterrein.

Bij ons vertaalbureau bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Hoe groot of hoe klein uw vertaalprojecten ook zijn, wij zullen er met maximale toewijding zorg voor dragen.

 

Daarnaast bieden wij een all-round service door gebruikmaking van belangrijke software die absoluut noodzakelijk is tijdens het vertaalproces. Projecten kunnen in ieder gewenst formaat worden aangeleverd, waaronder Microsoft Word, HTML, XML en PDF. Klik hier voor een overzicht van de ondersteunde bestandsformaten.


Als ervaren, innovatief en modern vertaalbureau hebben wij tevens licenties voor de zogenaamde CAT-tools (vertaalsoftware), zodat we opdrachten van hoogwaardige kwaliteit op tijd bij u kunnen leveren. Wat maakt het werken met CAT-tools nou zo bijzonder? Onze jarenlange ervaring leert ons dat er vele voordelen zijn verbonden aan het gebruik van CAT-tools tijdens het vertaalproces. Zo worden vertalingen consistent, kunnen er snellere levertermijnen worden behaald, etc. Indien gewenst kunnen wij zelfs een op maat gemaakte terminologielijst voor u opstellen, zodat consistent gebruik van bepaalde termen gegarandeerd blijft. Tolk- en vertaalbureau Ecrivus International: een deskundige partner met verstand van zaken.