Professionele DeskTop Publishing diensten (DTP) - Vertaalbureau Ecrivus International

Superieure graphics                              
        
  ...wij tillen grafische vormgeving naar een hoger niveau

| Sitemap | Persberichten | Resources | Privacy Policy | Contact |  

© 2016 Copyright op Website & Inhoud  - Tolk- en vertaalbureau Ecrivus International

Vraag nu uw GRATIS OFFERTE aan of bel naar 0031(0)43-365-5801 of naar +44(0)20-8133-8021 vanuit het VK.

Professional DeskTop Publishing Services - Translation Company Ecrivus International

Grafische vormgeving? Zetwerk in meerdere talen?


Voor grafische vormgeving, drukwerk, ontwerp, reclame en nog veel meer, verwijzen we u graag door naar onze onderneming die speciaal hiervoor is opgericht: Ecrivus Multimedia.


Voor een overzicht van onze diensten, bezoek:

http://www.ecrivus-multimedia.nl/diensten.html


Om direct een offerte aan te vragen, bezoek:

http://www.ecrivus-multimedia.nl/contact.html


Ecrivus Multimedia is een klasse apart. Wij zijn een full-service reclamebureau en voelen ons thuis in het gehele vakgebied. Of u nu op zoek bent naar een marketingbureau, communicatiebureau, reclamebureau of multimediabureau, wij bieden het gehele spectrum aan diensten. Een échte one-stop-shop dus.


Ons dienstenpakket is uitgebreid, maar overzichtelijk. Zo zijn onze diensten ingedeeld in vijf categorieën: Grafisch Ontwerp, Merk & Identiteit, Webdesign, Ruimtelijk Ontwerp en Reclame. Wij maken ontwerpen voor talloze reclameproducties en multimediaproducties, zoals advertenties, animaties in 3D, brochures, verpakkingen, huisstijlen en logo’s. We voelen ons even goed thuis in de ontwikkeling van Apps voor Android of iOs, websites, E-Commerce, Social Media, webshops, en het opzetten van succesvolle reclamecampagnes met Google Adwords® or Google Adsense®. Bij Ecrivus Multimedia gaan we nog een stap verder. Niet alleen bieden we een totaalpakket, we zorgen er ook voor dat u de producten op het juiste moment ontvangt - gedrukt, gevouwen en wel. Klaar voor gebruik. U heeft dus de mogelijkheid om niet alleen gebruik te maken van de ontwerpdiensten van ons reclamebureau, maar ook om de productie direct te laten drukken in één van onze aangesloten drukkerijen.


Onze reclameproducties en multimediaproducties worden op touw gezet met behulp van doordachte marketingstrategieën. Bij Ecrivus Multimedia krijgt u professioneel advies waarmee u verder kunt. U profiteert van onze know-how, ervaring en gecertificeerde diensten.


Ons communicatiebureau richt zich op alle zaken binnen uw bedrijf die te maken hebben met interne en externe communicatie. Eenvoudig gezegd, maar er komt veel bij kijken. U wilt uw potentiële en huidige klanten blijven overtuigen. Onze tekstschrijvers en copywriters kunnen daarvoor zorgen. Wij hebben zeer ruime ervaring met het schrijven van persberichten, zakelijke teksten, reclameteksten en andere zakelijke communicatie. In combinatie met een banner, uw logo en een persbericht in uw huisstijl bereikt u het juiste publiek. Welkom bij Ecrivus Multimedia. Succes verzekerd.

Professionele vertalingen door gekwalificeerde vertalers

Vertaaldiensten van topkwaliteit in meer dan 200 talen met een hoogwaardig programma voor kwaliteitsbeheer


Tolkdiensten

Waar ter wereld u zich ook bevindt, vertaalbureau Ecrivus International kan professionele tolkdiensten leveren voor elke gelegenheid


Copywriting (Tekstschrijven) door Professionals

Krachtige teksten maken een enorm verschil. Lees hoe onze copywriting diensten u kunnen helpen met het bereiken van nieuwe doelen

Ecrivus International

           ...connecting worlds

E-mail NL:  info [at] ecrivus.nl

E-mail BE: info [at] ecrivus.be

Tel:    +31(0)43-365-5801 (NL)
Tel:  +44(0)20-8133-8021 (VK)

Fax:   +31(0)43-365-5802 (NL)
Mailen?                   Klik hier
Terugbellen?           Klik hier

Contact

Vertalingen in meer dan 200 talen!Alle talen...

Arabisch

Chinees

Nederlands

Engels

Frans

Duits

Grieks

Hebreeuws

Italiaans

Japans

Latijns

Portugees

Russisch

Spaans