Professionele copywriting diensten (tekstschrijven) - Vertaalbureau Ecrivus International

Ecrivus International                                           
                                  
 ...because words want to be free!

| Sitemap | Persberichten | Resources | Privacy Policy | Contact |  

© 2016 Copyright op Website & Inhoud  - Tolk- en vertaalbureau Ecrivus International

Vraag nu uw GRATIS OFFERTE aan of bel naar 0031(0)43-365-5801 of naar +44(0)20-8133-8021 vanuit het VK.

Professional Copywriting Services - Translation Company Ecrivus International

Professionele Copywriting Diensten voor u en uw bedrijf

Wat is Copywriting?

Copywriting is het schrijven van wervende teksten om een persoon, bedrijf, mening of idee te promoten. De teksten dienen om de lezer te overtuigen en aan te zetten tot het kopen of aanschaffen van een product of dienst.  Het is een essentieel element in doeltreffende online marketing.

 

Wat is het verschil tussen copywriters en technische schrijvers?

Copywriters hebben nagenoeg dezelfde bezigheden als technische schrijvers; de beroepen vertonen grote overeenkomsten. In zijn algemeenheid is technisch schrijven eerder toegespitst op het informeren van lezers dan op het overtuigen van lezers. Bijvoorbeeld: een copywriter schrijft een boeiend en overtuigend artikel om een auto te verkopen, terwijl een technisch schrijver eerder een handleiding voor de auto zou schrijven.

Ecrivus International en Copywriting

Ecrivus International beschikt over een grote database met betrouwbare copywriters. Ze werken allemaal in samenwerking met het Creative Ecrivus Team (CET). Copywriters worden zorgvuldig geselecteerd alvorens ze in dit team werkzaam worden. Ze moeten voldoen aan een aantal eisen:

 


Of u nu iets wilt verkopen of nieuwe teksten op uw website wilt, u zult hoe dan ook overtuigende teksten moeten schrijven die de belangstelling van uw klanten wekken. Het CET van Ecrivus International staat klaar om te helpen met al uw copywriting projecten.

Ecrivus International… Voor al uw SEO Copywriting, Catalogus & Ecommerce Copywriting, Artikel Copywriting, Persbericht Copywriting, Verkoopbrief Copywriting, Advertentie Copywriting, Elektronische Media Copywriting, Tekstschrijven, Website content en nog veel meer!

Professionele vertalingen door gekwalificeerde vertalers

Vertaaldiensten van topkwaliteit in meer dan 200 talen met een hoogwaardig programma voor kwaliteitsbeheer


Tolkdiensten

Waar ter wereld u zich ook bevindt, vertaalbureau Ecrivus International kan professionele tolkdiensten leveren voor elke gelegenheid


Copywriting (Tekstschrijven) door Professionals

Krachtige teksten maken een enorm verschil. Lees hoe onze copywriting diensten u kunnen helpen met het bereiken van nieuwe doelen

Vertalingen in meer dan 200 talen!Alle talen...

Arabisch

Chinees

Nederlands

Engels

Frans

Duits

Grieks

Hebreeuws

Italiaans

Japans

Latijns

Portugees

Russisch

Spaans